Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Полицията арестува барикадиралия се в столичния квартал "Овча купел"

| обновено на 22.09.19 в 20:14
На няколко пъти психолози от МВР през изминалото денонощие са се опитвали да го убедят да излезе доброволно.
Снимка: БГНЕС

Полицията арестува барикадиралия се в столичния квартал "Овча купел" мъж след близо 20-часови преговори. Командоси влязоха в жилището на мъжа. Няма пострадали при операцията на МВР. 

Повече от 12 часа въоръжен мъж стоя барикадиран в жилището си в столичния квартал „Овча купел“. Той отказа да излезе дори и след намесата на полиция.

Преди дни мъжът отишъл на интервю за работа в охранителна фирма. След като получил отказ, решил да си отмъсти на собственика. За целта се сдобил с газов пистолет и камуфлажни дрехи.

Негови съседи обаче подали сигнал в полицията и на място е бил изпратен патрул. Мъжът заплашил униформените служители, че ще стреля и се барикадирал в жилището си.

На няколко пъти психолози от МВР през изминалото денонощие са се опитали да го убедят да излезе доброволно. Той обаче отказал. Произвел е и няколко изстрела в жилището си с газовият пистолет.

Заради агресивното му поведение през изминалата нощ на мястото на инцидента имаше екипи на МВР и психолози. Разпитани са и съседите дали човекът и друг път е проявявал агресия.

По случая работи Столичната дирекция на вътрешните работи.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени