Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мохамед Салах готов за гостуването на Генк

Салах (вляво) и Ловрен тренират с настроение на базата на Ливърпул.
Снимка: Liverpool FC

Мохамед Салах се завърна към тренировки с Ливърпул преди гостуването в сряда на Генк в Шампионската лига, след като лекуваше травма на глезена.

Нападателят пропусна визитата на Манчестър Юнайтед във Висшата лига, след като не успя да се възстанови от контузията, получена срещу Лестър преди паузата за националните отбори.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп заяви, че египетският национал не е могъл да тренира със състава преди дербито с Юнайтед, завършило 1:1 в неделя, но сега е на линия за гостуването на „Луминус Арена“ в Белгия.

Салах стартира като титуляр във всички предишни осем мача на „червените“ във Висшата лига и подновяването на пълноценни тренировки идва и преди важното домакинство на Тотнъм в неделя. 

Защитниците Трент Алекзандър-Арнолд и Жоел Матип пропуснаха тренировъчното занимание на базата в Мелууд. Джердан Шакири остава извън състава, след като продължава лечението си в Швейцария на травма на прасеца, която получи по време на тренировка миналия месец.

Европейският клубен шампион Ливърпул е втори в група "Е" преди гостуването на Генк, след като загуби в първия си мач от Наполи с 0:2 и след това постигна драматичен успех над Залцбург с 4:3 на „Анфилд“.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна