Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Щефан Вера разчита езика на тялото

Световният експерт с профили на две от кандидатурите за столичен кмет в последните местни избори

| обновено на 07.11.19 в 17:29 БНР Новини
Щефан Вера
Снимка: WiFi България

„Хората са склонни да подценяват колко е важно какво казват очите, устните и ръцете, докато говорят“, категоричен е световният експерт по език на тялото Щефан Вера, който посети за втори път България в средата на октомври и в разгара на предизборната кампания в Местни избори 2019.

„Един от най-големите градове в Европа най-вероятно ще бъде управляван отново от жена. Това е невероятно и показва, че има еволюционно придвижване. В неотдавна отминали времена ролята на мъжа за подобни постове е от изключително значение. Защо?

От древни времена физическата сила на мъжа ни защитава от външни врагове и хищни животни. Тогава това е било изключително важно. Днес имаме нужда от друг вид разум, приемането на бързи и верни решения. Кметът трябва да комуникира с жителите на София по различни начини и не е важен само диалогът за икономиката, със социално слабите, с туристите, които посещават града… Кметът трябва да умее да комуникира с всички и на всякакви теми“, казва Щефан Вера.

Какви предизборни профили, основани на езика на тялото, направи световният експерт по време на кметската надпревара на Йорданка Фандъкова и Мая Манолова - чуйте още в звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна