Eмисия новини
от 08.00 часа

Наука на сцената – 2019

11-ият европейски фестивал „Наука на сцената – 2019“ се проведе от 31 октомври до 3 ноември в португалския град Кашкаиш под мотото „Умения за бъдещето“

БНР Новини
4
Снимка: Science on Stage

На всеки две години форумът „Наука на сцената“ предлага модерни възможности за обмяна на новаторски идеи, свързани с образованието между учители от повече от 30 страни. Наградените проекти се разпространяват като образователни материали и квалификационни курсове по целия свят.

За най-значимото и атрактивното от „Наука на сцената – 2019“, както и за новите педагогически подходи в обучението по химия, разговаряме с учителя по химия от Националната природо-математическа гимназия „Акад. Любомир Чакалов“ в София Наско Стаменов. Тази година той спечели Националния фестивал в Севлиево и представи България на европейския форум.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.

Галерия

Още от
Будител на годината 2020