Eмисия новини
от 05.00 часа

Кметът на Видин определи част от екипа си

4
Снимка: Радио Видин

Двама от заместниците на кмета на Видин д-р Цветан Ценков вече са известни, става ясно от сайта на общината.

Десислава Тодорова, Снимка:Община ВидинЗаместник-кмет по "Европейски политики и инвестиции" остава Десислава Тодорова. Тя е завършила "Европейска публична администрация" в СУ "Св. Климент Охридски". Работила е в неправителствения сектор, била е директор на Общинско предприятие "Спортни имоти" и главен секретар на Областна администрация Видин.

Борислава Борисова, Снимка: Община ВидинЗа хуманитарните дейности и социалната политика ще отговаря Борислава Борисова, която заемаше поста заместник-кмет и през мандат 2012 -2015 година. Завършила е Висшия педагогически институт в Шумен и е работила като учител. Била е управител на частна фирма и за кратко директор на Общинско предприятие "Пазари".

Валери Димитров, Снимка: Община ВидинЗа секретар на община Видин е определен юристът Валери Димитров. Той е работил в Областната администрация, като през 2015 година за месец е бил временно изпълняващ длъжността областен управител. Бил е главен юристконсулт, а от 2018 г. работи като длъжностно лице по защита на данните в МБАЛ „Св. Петка“.Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.

Галерия

Още от

Ремонтират пожарната в Созопол

публикувано на 05.12.19 в 14:13
Знаковата сграда на Историческия музей в Русе е дело на австрийския архитект Фридрих Грюнангер

Архитектурни бижута на Русе

публикувано на 05.12.19 в 13:36