Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Преследване на мечтите във филма „Диви и щастливи“

Кадър от филма „Диви и щастливи“
Снимка: wildlingsmovie.com

„Диви и щастливи“ е филм, който те кара да захвърлиш всяко „трябва“, да преодолееш грешките и смело да поемеш на път към мечтите. До този извод достигат първите му зрители. От няколко дни филмът е на турне из страната. Започна от Велико Търново и ще приключи в Пловдив.

Сюжетът на българската комедия с режисьор Мартин Макариев проследява пътя на две мъжки момичета, които поемат всички възможни рискове, за да си припомнят какво означава да си жив. Идеята на филма е била да покаже силата на жените и да вдъхнови зрителките да не забравят да мечтаят, но от предпремиерните прожекции става ясно, че той постига много повече – грабва всеки, който има дързостта да се върне към себе си и да посегне към желанията си.

В ролята на бунтарките в „Диви и щастливи“ – Боряна и Мила – са Яна Маринова и Луиза Григорова-Макариев. Във филма те си партнират с Александър Сано, Калин Врачански, Явор Бахаров, Дария Симеонова и Базил Айденбенц.

„Диви и щастливи“ тръгва по кината от 29 ноември. Дотогава обаче филмът ще обиколи още няколко български града. Днес е във Варна. Повече за забавния му сюжет, реакциите на зрителите и препратките в него разказва Яна Маринова.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна