Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Илиан Илиев: Отмениха ни редовен гол

Илиан Илиев
Снимка: БГНЕС

Илиан Илиев, старши треньорът на Черно море, коментира загубата от Левски с 0:1 за Купата на България по футбол: „Отмениха ни редовен гол и мачът можеше да стане друг, затова загубихме. През второто полувреме контролирахме играта, но Левски се затвори и бе много трудно да пробием защитата им. Малко креативността ни куцаше днес. Имам претенции към играчите ми при гола, който допуснахме, който бе много, много лек.

В мачове с изравнени сили, какъвто беше този, малките детайли решават изхода. Корнерът за Левски, от който падна голът, обаче не бе корнер. После дойде и този отменен гол. За първенство също ни отмениха два гола на този стадион. Това малко горчи.

Направихме голяма глупост при корнера, от който ни вкараха, но това е човешко. През второто полувреме подобрихме неточностите, но Левски е достатъчно добре организиран отбор, за да знае как да се възползва от нашите грешки.

За мача с Лудогорец имаме двама наказани, Родриго също много го ритаха днес и може би няма да играе, но това ще го разберем в петък. Предстои ни важен мач с Лудогорец, след това още по-важен с Арда и после ще правим анализи какво сме постигнали“.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени