Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Фондация „Енчо Керязов“ търси таланти за деветата „Нощ на звездите“

От днес - 10 декември до 10 януари 2020 година фондация „Енчо Керязов“ започва набирането на кандидатурите на талантливи деца за излъчването на тримата финалисти в категориите "Спорт", "Образование" и "Изкуство" по време на деветите годишни награди "Нощ на звездите". Грандиозното събитие ще се проведе на 21 март догодина в "Арена Армеец".


„В сайта на фондацията enchokeryazov.org има формуляри, в които учители и треньори могат да подават кандидатури на своите възпитаници. И тази година разделите са три – образование, изкуство и спорт. Няма да има промяна по отношение на категориите. Няма да има промяна и в самия регламент – кои ще са допуснати до финала на 21 март в „Арена Армеец“, сподели специално за БНР известният ни цирков артист, който вече е зам.-кмет на община Ямбол.

„Най-важното, което искам да напомня, е, че децата трябва да бъдат до 18 години, а кандидатурите им могат да се подават само и единствено от учители и треньори. Родителите нямат право да подават кандидатури. И тази година децата – кандидати ще бъдат оценявани от четиричленна комисия. Те ще са изключителни и доказали се професионалисти в своите области. Те ще излязат със становище след 10 януари. Документите ще бъдат разгледани в срок от около месец, така не по-късно от 10 февруари ще обявим тримата финалисти във всяка категория“, допълни патронът на фондацията.




БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Най-четени