Eмисия новини
от 20.00 часа

Доасфалтират последните за тази година 3 улици в Дупница

По три улици в Дупница се полага асфалт, съобщиха от общинската администрация. Тази година рехабилитация и ремонти са правени на повече от 20 улици в града.

Малко над 400 метра е уличното платно, което претърпя изцяло ремонт с подменен водопровод и тротоарни площи, по ул. Жива вода. Поръчката е на стойност 185 000 лева.

Цялостен ремонт  е направен и по  ул. 7-а рилска дивизия, като по част от нея бе положен и вторият слой, а в следващите дни се очаква да приключат дейностите по доасфалтирането.

Предвидено е полагането на износващия слой и на ул. Николаевска - към 500 метра, след което отсечката да бъде пусната свободно за преминаване на МПС-та. Поставени са съответните знаци, че преминаването на автомобили по нея  е забранено, но това не спира някои шофьори и това затруднява работата на екипите по ремонта, призоваха да се спазват ограниченията  от администрацията.

Наскоро беше завършено и пуснато и  кръговото кръстовище при жп рампата и към ул. Трети гвардейски полк  на изхода за Благоевград - един от най-натоварените участъци в Дупница. Общо около 10 са изцяло ремонтираните улици в града, а рехабилитация е правена по над 20 улици и платна, обявиха от администрацията.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт.
Още от