Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Клоп ще може да разчита на трима излекувани за дербито с Манчестър Юн

Манчестър Юнайтед и Ливърпул завършиха 1:1 в първия мач на "Олд Трафорд".
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Централните защитници на Ливърпул Жоел Матип и Деян Ловрен, както и опорния халф Фабиньо най-вероятно ще са готови за игра за дербито с Манчестър Юнайтед през уикенда, разкри мениджърът на "червените" Юрген Клоп.

Германският специалист можеше да разчита само на двама играч за сърцето на отбраната си в последните мачове - Върджил ван Дайк и Джо Гомес, след като Матип се възстановяваше от контузия в коляното, а Ловрен имаше проблем със сухожилие. Фабиньо от своя страна не е играл за водача във Висшата лига от края на ноември, когато получи травма на глезена.

"По всичко изглежда, че Жоел ще може да играе, Фабиньо и Деян също са близо до игра. Това означава много и ще ни е от огромна помощ. Тази седмица е много важна за нас. Всички знаем какво очакват феновете от нас за този мач. Ще се опитаме да бъдем готови", коментира Клоп пред официалния сайт на клуба.

Ливърпул посреща Манчестър Юнайтед на "Анфилд" в неделя от 18:30 часа българско време. Първата среща от сезона завърши 1:1 на 20 октомври 2019 година.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна