Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Интер повтори отново 1:1, този път като гост на Лече

Бреша завърши 2:2 с Каляри
Снимка: БТА

Отборът на Интер завърши 1:1 при гостуването на Лече и допусна второ поредно равенство с този резултат в първенството на Италия по футбол. Ремито остави Интер на второто място, но тимът може да изостане на 4 точки от лидера Ювентус, ако "Старата госпожа" спечели домакинството на Парма тази вечер.

Интер доминираше на стадиона в Лече и поведе с гол на Алесандро Бастони в 72-а минута. Бастони вкара с глава след центриране на Кристиано Бираги. Изненадващо Лече успя да изравни пет минути по-късно след гол на Марко Манкозу. Ремито прекъсна негативната серия на Лече от четири поредни шампионатни загуби.

Гол на новото попълнение Фабио Борини спаси точката за Верона при гостуването на Болоня. Борини, който  тази седмица напусна Милан и премина във Верона, вкара дебютния си гол за новия отбор в 81-а минута и фиксира крайното 1:1. Преди това Болоня поведе с попадение на Матия Бани.

Бреша взе важна точка в битката за оставане в елита, като завърши 2:2 у дома с борещия се за зона "Европа" Каляри. По два гола вкараха Ернесто Торегроса за Бреша и Жоао Педро за Каляри. Звездата на Бреша Марио Балотели не завърши мача. Бившият италиански национал влезе като резерва в 74-а минута и малко по-късно бе изгонен за грубо нарушение в центъра на терена.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна