Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Булчински рокли 2020: дълъг ръкав, дълбоки цепки и цвят нюд


Новата колекция булчински рокли продължава тенденцията за все повече модели с дълъг ръкав, който е тюлен с ефектни апликации на дантела, разказа за предаването "Ева в неделя" на БНР-Бургас Силвия Танева от сватбена агенция „Брилянтин“:

„Дълбоките цепки са също търсени от булките и дизайнерите са се съобразили с това. Има все повече модели булчински рокли с джобове, което осигурява и комфорт. Роклите цвят нюд или беж също са тенденция. Настъпва бохо стилът.“

Посетителите на второто сватбено изложение Grand wedding expo 2020 в петзвездния бургаски хотел видяха актуалните колекции за новия сватбен сезон в ревю спектакъл с участието на „Мис България“ Елена Тихомирова.

Двудневният форум предлага булчинска мода от халките до роклите и украсата. Организаторите са се погрижили да дадат ценни напътствия на бъдещите младоженци и техните родители с презентации за избора на сватбения фотограф, DJ-я, букета и агенцията, на които да доверят събитието.  Атанас Димитров от DJ service, който ще говори от 14.30 за сватбеното тържество, коментира:

„Всичко се променя, браншът също. DJ-ят вече не е човекът с двете тонколони. Той трябва да има отлична музикална култура и комуникационни умения. Трябва да усети пулсът на сватбата. В музикално отношение тържеството протича на два етапа. Първият е за социалните контакти, когато акцентът е храната и напитките. Тук са и серията микросъбития - венчаква, посрещане в ресторанта, речи, наздравици. Кулминацията е партито след 23 часа.“

За 13 часа е планирана дегустация на сватбено меню с шеф-готвач Красимир Петров. Демонстрация на първи брачен танц ще води танцьорът Владимир Първанов от 16 часа. Перфектна форма за сватбения ден без глад и дълги тренировки в залата обещава фитнес инструкторът Кирил Танев. Срещата с него е предвидена за 17 часа.  

Повече чуйте в звуковите файлове.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Горещи теми

Войната в Украйна