Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Леброн Джеймс с трогателно писмо до Коби Брайънт

Коби и Леброн при една от последните си срещи.
Снимка: Инстаграм

Леброн Джеймс, който в събота измести Коби Брайънт на третото място във вечната класация по отбелязани точки в НБА, написа трогателно обръщение в Инстаграм към трагично загиналия си бивш съотборник в националния отбор на САЩ.

41-годишният Брайънт загина в неделя при катастрофа с хеликоптер, в която живота си загубиха и други осем души, в това число и 13-годишната му дъщеря.

"Не съм готов да напиша това, но ще се опитам. Човече, седя тук и се опитвам да напиша този път, но всеки път, когато опитам, започвам да плача само при мисълта за теб, за Джиджи и за приятелството/връзката/братската любов, която имахме! Буквално в неделя сутринта чух гласа ти преди да напусна Филаделфия и да се отправя обратно към Лос Анджелис. И за момент не бих помислил, че това е последният разговор, който провеждаме. Какво по дяволите! С разбито сърце съм, разбит съм, братко!

Обичам те, батко! Сърцето ми бие за Ванеса и децата ти. Обещавам ти, че ще продължа твоя завет! Ти значиш толкова много за всички нас тук, особено за #ЛейкърсНейшън. Моя отговорност е да понеса тези ***** и да продължа! Моля те, дай ми сила от небесата и ме наглеждай! Аз ще се грижа за нас тук! Има още толкова много неща, които искам да кажа, но сега просто не мога да продължа! Ще се видим отново, братко!", написа Джеймс.

В момента Джеймс е голямата звезда и лидер на Лос Анджелис Лейкърс - отборът, за който Коби Брайънт игра през цялата си 20-годишна кариера в НБА и с който спечели пет пъти титлата.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!