Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Хубчев недоволен от играта на Левски през второто полувреме

Петър Хубчев
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Петър Хубчев заяви, че не е довдолен от представянето на "сините" след почивката при равенството 0:0 срещу ЦСКА-София в 21-ия кръг на футболното първенство.

Хубчев смята, че резултатът е закономерен, но и призна, че "червените" са имали игрово предимство след почивката.

"Моето мнение е, че по-скоро е реален резултат с оглед на цялото развитие на мача. Не влизаше в плановете ни това равенство, но и ние не сме мислили за определен резултат. Играта на отбора ни интересуваше. А от това не съм съвсем доволен. През първото полувреме се представихме добре, но през второто полувреме въобще не сме доволни от играта. Битката и борбата през втората част бяха по-добри, но отстъпихме игрово на ЦСКА. На какво се дължи това трудно е да изпадаме в детайли. Нямам отговор на този въпрос. Получиха се една-две непредвидени смени и се промени концепцията.

По никакъв начин събитията около клуба не трябва да са повлияли на подготовката ни за мача. Не бих приел, ако на някой това му е повлияло.

За днешната атмосфера...доста мачове съм играл на много места и национален отбор, но няма такова нещо, много рядко. На малко места може да се види. Шапки долу пред хората, които бяха дошли на стадиона.
Няма човек, който знае как ще се развият нещата, но има няколко отбора в България, които благодарение на фенската маса, която притежават, няма как да не съществуват. Няма как да стане това нещо. По-специално Левски е такъв", каза Хубчев.

Трима футболисти получиха травми по време на двубоя.

"Нашименто е с извадено рамо, наместили са го, ще видим.. Райнов е със счупен нос, доколкото разбрах. Аз го познавам добре и вярвам, че той ще бъде на разположение още за следващия ни мач, ако лекарите му разрешат. Славчев поиска да излезе, защото ме можеше да ходи. Не е тайна, че имаше фрактура на пръста на крака. Но на нас ни трябват мъжкари, особено в настоящата ситуация. Мисля, че имаме няколко такива в състава", каза още Хубчев.

Чуйте Петър Хубчев:


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени