Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Димитро-Херо: Пропуснахме добри положения, но за щастие в края имахме късмет

Димитър Димитров-Херо
Снимка: Спортал

Старши треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо, заяви след победата с 2:0 над Етър (Велико Търново) в 21-ия кръг на Първа лига по футбол: „Футболът е концентрация от първата до последната минута. Първото полувреме не седяхме добре, но втората част бе различно. Пропуснахме добри положения, но за щастие в края имахме късмет. Футболистите ни не са еднакво подготвени.

Пропускахме много и в контролите. Надявам се това да не е липса на качества, а да е моментно състояние. На моменти играем колебливо в защита и можеше да ни вкарат. Слабо първо полувреме, но от второто съм доволен. Трябват ни още 1-2 седмици, за да вкараме във форма новите. Продажбата на Бригидо ни промени схемата в последния момент. Това също се оказа решаващо. Няма да имаме повече нови. Липсата на външни халфове ни ограничава“.

Петко Петков, старши треньор на Етър, коментира: „Пропуснахме голови положения. Противникът успя да вкара в края на мача и загубихме. Второто положение имахме добри ситуации за гол, но пропуснахме, както и през първата част. Когато получихме гол, вече бяхме уморени. Липсата на концентрация също ни попречи. Трябва да поздравим и домакините за доброто представяне. Представихме се добре. Доволен съм от футболистите. Изпълниха нещата, за които бяхме говорили“.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени