Eмисия новини
от 08.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Няколко столични района остават без вода през деня

“Софийска вода” ще спре водоподаването в няколко столични района, съобщават от дружеството.

Заради монтаж на спирателен кран на ул. „Св. св. Кирил и Методий“ в центъра на града се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа в района на ул. „Св. Св. Кирил и Методий“ от ул. „Опълченска“ до ул. „Шар планина“; ул. „Опълченска“ от ул. „Цар Симеон“ до бул. „Сливница“; ул. „Шар планина“ от бул. „Сливница“ до ул. „Св. св. Кирил и Методий“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шар планина“ ъгъла с ул. „Св. св. Кирил и Методий“.

Подмяна на спирателен кран на ул. „Розова долина“ в жк. „Лозенец“ е причината за спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа в района на ул. „Розова долина“ от ул. „Криволак“ до ул. „Цанко Церковски“; ул. „Добър юнак“ от ул. „Крум Попов“ до ул. „Розова долина“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Розова долина“ ъгъла с ул. „Цанко Церковски“.

В кв. „Абдовица“ също се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 19.30 часа в района на с. Бусманци, кв. „Абдовица“, махала „Нова Враждебна“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: с. Бусманци -пред кметството.

Вода няма да има и в жк. „Изток“ от 10.00 до 18.00 часа в района на: бл. 54, бл. 55, бл. 56, бл. 58, бл. 59 и бл. 60 на ул. „Незабравка". При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Незабравка“ до бл. 59.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от
Смолян

В Смолянско отмениха вечерния час

публикувано на 08.04.20 в 23:43

Най-четени