Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 20 февруари

Кандидат-доброволци за "София филм фест 2020" се явяват на кино куиз

Опитни доброволци, сътрудници София филм фест, ще се срещнат с кандидат-доброволци на специална среща, която СиВиЕс-България (CVS-Bulgaria) организира на 20 февруари вечерта в Дома на киното.

Предизвикателството е озаглавено Кино куиз за кино доброволци.

Форматът е избран така, че да има и образователен елемент, обясни пред Радио София Катерина Стоянова от СиВиЕс-България. Играта-състезание е в три кръга, а сборът от точките ще определи отбора победител.

Желаещите да влязат в играта трябва предварително да се запишат, но организаторите са убедени, че срещата ще бъде интересна и за тези, които още нямат достатъчно познания от областта на киното. Входът е свободен.

Всъщност кандидатстването за доброволец може да бъде направено до 25 февруари, уточни Катерина Стоянова. Ще бъдат подбрани 120 от желаещите. Те ще бъдат пред киносалоните, ще помагат с логистика, разпространение на информационни материали, около София мийтингс и други съпътстващи събития. Някои от доброволците ще помагат за посрещането и настаняването на гостите на София филм фест или по време на срещите им с българската публика.

24-тият СФФ ще бъде открит на 12 март.

Повече за „Кино куиз за кино доброволци“ чуйте в звуковия файл.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна