Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мараджиев остава лидер на ГЕРБ в Пловдивска област

| обновено на 19.02.20 в 11:28

Георги Мараджиев остава координатор на ГЕРБ в Пловдивска област. Това става ясно от писмено изявление на Изпълнителната комисия на партията до медиите.

В него се посочва, че "след като се запозна с всички факти и обстоятелства около имущественото състояние на Георги Мараджиев и изслуша неговата позиция днес в национален ефир, Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ взе решение да не приеме оставката му като областен координатор на партията в Пловдив област".

От ръководството на ГЕРБ изказват благодарност на Мараджиев за "проявения висок морален стандарт с депозираната оставка при появата на най-малкото съмнение около репутацията му" и оценяват високо работата му като областен координатор. На последните местни избори през есента ГЕРБ спечели 6 нови общини в Пловдивска област. 

Припомням, вчера кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев подаде оставка като областен координатор на ГЕРБ, след като национална телевизия излъчи разследване, в което го уличи, че е купил евтино апартаменти в Слънчев бряг. 

Тече проверка на всички факти и обстоятелства около сделките му, изнесени в медиите.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна