Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Да се родиш на 20.02.2020

В УМБАЛ "Канев" днес очакват "бебета по поръчка", със заявка за раждане на 20.02.2020
Снимка: УМБАЛ "Канев" - Русе

Днешната дата - 20.02.2020 година за някои семейства ще е изписана със златни цифри в семейната история. Днес те ще станат родители и това се знае предварително, тъй като са имали възможност за избор. Веднъж направили го, те се надяват на добър шанс за децата си.

Тази история с датите, еднаквите цифри и нумерологичните прогнози тръгна от 2010-та година, на 10 октомври, десетият месец в годината. Продължи на 11 ноември 2011 година, 12 декември 2012, достигна своя пик на 17 юли 2017, а днес, на 20 февруари 2020 година в родилната зала на Акушеро-гинекологичния комплекс в болница "Канев" се готвят за посрещането на още бебета.

Едно от тях ще е дъщеричката на Стела Стоянова: "Ние с мъжа ми сме по двойките. Аз съм на 2 ноември родена, той е на 22 ноември. Сватбата ни беше на 22 август 2015. Във връзка с това - да, хубава дата е". 

Според нумерологията родените на днешния ден ще са хора със силна емоция, търсейки непрестанно много нежност. Ще бъдат с добра душа и интуиция, с които бързо и лесно ще формират приятелства и социални контакти. Когато пораснат, тези деца ще са амбициозни, енергични, вдъхновяващи личности, тъй като интуитивно ще разбират настроенията и желанията на другите.

Родените на 20.02.2020 ще са зодия Риби, с Луна в зодия Козирог до 21:41 ч. и с Луна в зодия Водолей след това. Съзидателни и духовни мечтатели с богато въображение, те се отличават с огромна любов към животните. Според астролозите точно те ще са филантропи, еколози, пацифисти, творци и медици - хора, които се борят за каузи. Това ще им даде голям шанс за неочаквана популярност и даже слава в даден момент от живота им.

Прогнозата е на астролога Милена Михайлова, според която истински смисленият живот се изразява в хуманната мисия, а не в трупането на пари.

"Хората се раждат с предопределена съдба. Моят дългогодишен труд е точно в това - търсенето, доколко има участие личната воля на човек, неговият избор и решения и доколко съдбата се намесва в живота. Оказва се, че съдбата на човека е 30%. 70% са нашите решения, действия, но тези 30% не можеш да ги промениш, дори и да си направил всичко както трябва, защото в тези 30% се състоят записани действия от минали животи, които ти няма как да промениш - те вече са се случили", изтъква астрологът Милена Михайлова.

Още за знаците на звездите чуйте в звуковия файл. 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна