Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Саймън Филипс, Рони Ромеро и Ричард Грисман дават автографи преди турнето на Intelligent Music Project

Новият албум на д-р Милен Врабевски ще бъде представен във Варна, Пловдив, София, Амстердам и Кьолн

Ако обичате рок музиката, сигурно познавате добре имената на Саймън Филипс (от Toto), Рони Ромеро (Rainbow) и Ричард Грисман (River Hounds).

Всички те участват в петия албум на групата на д-р Милен Врабевски Intelligent Music Project, а още този следобед ще можете да вземете автографи.

От 13:30 ч. е предвидена официалната пресконференция и фен среща с вход свободен и ще бъде обявено турнето, на което групата ще представи този албум (“Life Motion”), а и ще изпълни и песни от предишния („Sorcery Inside“).

Intelligent Music Project излиза пред публика още утре в разпродадената Зала 1 на варненския Фестивален и конгресен център. В събота промоцията е в пловдивския Драматичен театър, а в Sofia Live Club групата ще бъде в неделя от 20:00 ч. И това не е всичко, следващата седмица музикантите представят песни от последните два албума на групата пред публика в Амстердам и в Кьолн.

„Дори и да не знаете добре английски, енергията на албума ще ви зареди. Има какво да кажем, в текстовете влагам послания, с които искам децата ми да израснат. В последния албум, например, говоря за факторите, които движат живота напред“, каза в аванс д-р Милен Врабевски пред Радио София. Той е автор на текста и музиката на 12-те композиции и продуцент на албума.

Музикантите съмишленици вече работят върху шести албум, дори вече са записани 3 от песните, които ще бъдат включени в него.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!