Eмисия новини
от 13.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Арт-къща „Куклите“ обявява конкурс „Виж моя ангел“

Снимка: @arthouse.kuklite

Традиционния си конкурс за рисунка, писмо, есе и кукла обяви Арт-къща „Куклите“.

Всяко дете може да участва, като публикува във фейсбук на страницата на Арт-къщата своята творба: изработено от подръчни материали ангелче, рисунка на ангел, писмо до своя ангел-хранител, стихотворение или есе по темата. Участниците трябва да напишат там и трите си имена, населеното място, в кой клас и от кое училище са.

Арт-къща „Куклите“ ще излъчи наградените, след като журито оцени творбите им по възрастови групи. А наградата на зрителите ще научим в зависимост от това, кое ангелче/ писмо/рисунка – е събрало най-много лайкове под публикацията си във фейсбук страницата на Арт-къща „Куклите“.

Крайният срок е 22-ри април 2020 година.

„Сега, когато всички сме под карантина и прекарваме повече време у дома, имаме възможност да си поговорим с ангелите, да им напишем своите молитви, посветим стихотворение, напишем писмо или изработим фигурка. Призоваваме да ви помогнат за участието в конкурса – вашите родители, учители, близки, като си поговорите за ангелите, обмислите какво е вашето съкровено желание и ги помолите да го изпълнят.

Няма по-чиста енергия от тази на децата!“ – призова в „Артефир“ Жени Костадинова, създател на Арт-къща „Куклите“.Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от