Eмисия новини
от 19.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Община Плевен със специална секция за Covid-19 на сайта си

Секцията за коронавируса в сайта на община Плевен

В Плевен от днес предлагат пълна информация за Covid-19 чрез официалния сайт на общината. В специалната секция е събрана актуалната  информация за мерките, електронните услуги  на институциите  и всичко полезно за гражданите.

Секцията носи името Коронавирус и съдържа : Горещи телефони, Полезна информация ,Актуални новини и електронни услуги .

Така плевенчани могат бързо и лесно да научават най-важната и актуална информация във връзка с Covid-19 и в частност мерките, които се вземат от оперативния щаб на община Плевен. Публикувани са всички телефони за спешни сигнали.

Откриват се още два телефонни номера, на които може да се подават заявки за осигуряване на готова храна, продукти и лекарства на самотни възрастни хора ,всеки ден от 09.30 до 16.00 ч. Освен познатия до момента 800 011, новите са  610 113  и  610 114, с код 064.

Общинска администрация Плевен е присъединена към  Единния модел за заявяване, заплащане и предоставяне на електронни административни услуги с разработени и публикувани 38 броя електронни форми за електронни административни услуги.

Подробна информация за тях е предоставена от експертите. Какво да направим, за да не допуснем епидемията, как да се предпазим и още полезни съвети са събрани в новата информационна електронна секция на страницата на общината.

Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от

Най-четени