Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В петък вечер Михаела Филева влиза в домовете на феновете си

Снимка: Monte Music Ltd.
Михаела Филева ще представи първия си самостоятелен концерт на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи довечера от 21.00 часа. Заедно със своята група - Краси Тодоров, Васил Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио “Тринити”, тя ще изпълни хитовете “Латино сеньорита”, “Опасно близки”, “Без етикети”, “Танцувам само за теб”. 

През последния месец талантливата изпълнителка поддържаше контакт с феновете си чрез социалните мрежи, като  споделяше лични моменти от времето си вкъщи. Певицата намери и начин как в домашни условия да зарадва последователите си с изпълнения на любими песни, акомпанирани онлайн от китариста Васил Крумов.

“Хората са много адаптивни и когато сме поставени във форсмажорни обстоятелства, веднага взимаме креативни мерки, за да може живота максимално “по старому” да продължи”, казва Михаела Филева.

“За хората на изкуството тази ситуация е най-утежняваща от гледна точка на работата, защото нямаме възможност да се срещаме с публиката, която избира да слуша нашите концерти или да гледа постановките на театрите.

#ЖивотВкъщи
е една инициатива, която освен да подкрепи заетостта на артистите, изпълнителите, актьорите и т.н., успява в това предизвикателно за всички нас време да доближи изкуството до хората, които си остават у дома”, допълва певицата.

Точно в 21.00 часа на 10 април, домовете ни ще се превърнат в концертни зали, а входът към тях е фейсбук страницата Mihaela Fileva, както и на официалният YouTube канал на инициативата.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени