Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

След Сovid-19 Том Ханкс ще продължи снимки на филм за Елвис Пресли

"Бях болен и много изморен", каза той в първото си интервю след излекуването

Том Ханкс със съпругата си Рита Уилсън
Снимка: ЕПА/БГНЕС

След медийните изяви на съпругата му Рита Уилсън, дойде ред на Том Ханкс да говори за пръв път в интервю след неговото възстановяване.

В интервю за радио „The National Defense“ Том Ханкс говори за опита си с коронавируса. Съпругата му Рита Уилсън вече беше разказала за симптомите, които двамата бяха изпитали, както и за страничните ефекти на хлорохина.

"Бях болен и много изморен", каза 63-годишният актьор за периода, в който той и съпругата му бяха пациенти, на които откриха Сovid-19 през март.

Ханкс си спомня, че се опитвал да прави редовни упражнения и разтягания, за да поддържа форма.
„След дванадесет минути бях като пребит. Лежах в болничното си легло и спях “, разказва той. „Представител на болницата дойде при мен и аз му казах: „Току-що преживях нещо странно. Опитах се да правя стречинг и упражнения на земята и дори не успях да направя и половината". Тя ме гледаше през очилата си, сякаш говореше с най-глупавия човек и ми каза: „Имате Сovid-19“.

Днес източникът на заразата на Том Ханкс и Рита Уилсън, които тази година празнуват 32-годишнина от сватбата си, все още е неизвестен.

Те знаят само, че са се заразили с вируса в Австралия, където актьорът е започнал снимките на следващата биография на Елвис Пресли, режисирана от Баз Лурман. Том Ханкс казва обаче, че съпругата му е изпитала много по-голяма болка. „Рита премина през по-труден период от мен, имаше много по висока температура и други симптоми“, каза той.

Сега, изцелени и освободени от изолацията си в Австралия, те се върнаха в дома си в Калифорния, където продължават да спазват ограничителните мерки.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна