Eмисия новини
от 12.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Трима задържани в София при акция срещу група за поръчкови убийства

| обновено на 19.05.20 в 08:57
МВР работи по разкриването на убийството на Станка Марангозова
Снимка: БГНЕС

Мащабна операция на сектор “убийства“ в СДВР и Прокуратурата започна рано сутринта на адрес на ул. “Летоструй“ в столичния квартал "Левски". 

Трима души са задържани. 

На мястото има засилено полицейско присъствие и разследващи полицаи, които провеждат разпити, изземвания и претърсвания.

Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София. 

Източници на БНР от службите споделиха, че се работи по разкриването на убийството на Станка Марангозова - бизнес дама, застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито. 

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта ѝ беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. Твърденията обаче не бяха доказани.

Всички данни, с които БНР разполага, са неофициални и идват от службите за сигурност. Оттам не изключват до края на деня да има и още задържани. На един от адресите са открити боеприпаси, но оръжието на убийството още не е открито.




Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени