Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Индивидуалният подход за излизане от кризата - в уебинар утре вечер

Снимка: https://pixabay.com/

Пандемията повлия по нов и непознат досега начин върху живота ни. Коронавирусът ни показа пропуските в социалната, икономическата и политическата сфера, но на преден план остава темата как индивидуално да подходим в тази ситуация. Ето защо младежите от ученическата организация YOUth TALENTs на 28 май от 18 часа организират безплатен уебинар, разделен в четири различни области - кариера, спорт, лични финанси, психическо и емоционално здраве.

Как искаме да живеем занапред и как да запазим психическото и емоционалното си здраве по време на криза и трудни моменти, какви стъпки да предприемем, ако сме били засегнати професионално от кризата и как да управляваме финансите си в този труден момент? Това са част от въпросите, които предстои да бъдат разгледани на събитието. Няма да бъде пропусната и темата за завръщането към по-здравословен и активен начин на живот.

Уебинарът е насочен към всички, които се интересуват за бъдещето си, като е подготвена и част за въпроси под формата на коментари в стрийминга. 

Повече подробности за инициативата можете да научите в интервюто на Петя Зунгорлиева с Ина Гавлашка от YOUth TALENTs.


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!