Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Лампард: Играчите ми са като стомана

Франк Лампард
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Челси - Франк Лампард вярва, че играчите му са се показали като стомана, за да постигнат резултати и са създали умение за реализиране на шансовете за гол в перфектния рестарт на английското първенство по футбол.

"Щастлив съм, че печелим мачовете с елементи от играта, в които наблегнахме на тренировките. Показахме се като стомана срещу Манчестър Сити. Това е нещо, което трябва да подобрим и да покажем възможно на-добре. Имахме много мачове, в които имахме шансове, но не се преобразихме. Показахме добро око за това (след рестарта). Създадохме много положения. Реализираме по-редовно и ще се стремим към още", заяви Лампард.

Двамата нови подписа с Челси - Тимо Вернер и Хаким Зиеш официално ще се присъединят към клуба утре, като в момента Лампард разработва план за интегрирането им в състава.

"Хаким не играе от известно време, а Тимо завърши през уикенда. Ще формулираме план за тях, който ще изглежда малко по-различно и ще преценя как изглежда на тренировките, независимо дали това означава работа с колектива или някаква физическа подготовка в по-кратък срок за тях самите", допълни Лампард.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна