Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мениджъри разкриха подробности за трансфера на Филип Кръстев в Манчестър Сити

Цветан Тасев, Петьо Костадинов и Стоян Орманджиев /отляво-надясно/
Снимка: Светослав Табаков

Мениджърите Петьо Костадинов и Стоян Орманджиев, както и скаутът Цветан Тасев, дадоха пресконференция във връзка с нашумелия трансфер на играча на Славия Филип Кръстев, по който са работили, както и вследствие на изказването на техния колега Николай Жейнов, че новият отбор на футболиста не отговаря на възможностите му. 

Както е известно, Кръстев сключи договор с гранда Манчестър Сити, но от Нова година ще играе във филиала на Сити - втородивизионния белгийски Ломел.

"За да се стигне до трансфера, трябваше да се направи подробен паралелен доклад по видео на играта на Филип Кръстев в мача срещу Левски на "Герена". От една страна това стори скаутът Цветан Тасев и играчът получи оценка 8,76, като само 9 и 10 са за елитен футболист. От друга - главният скаут на Сити за Балканите го оцени даже малко по-високо - с 8,97", сподели Петьо Костадинов.

Ето какво сподели Петьо Костадинов:

"Не твърдим непременно, че от Ломел Филип Кръстев непременно ще стигне до Манчестър Сити, но има немалко футболисти, собственост на Сити, които впоследствие заиграват в престижни клубове, като германския Шалке, например", добави Стоян Орманджиев.

Чуйте още от Стоян Орманджиев:



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна