Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Владимир Ампов-Графа пее и грее на стадион „Юнак“ от тази вечер

Снимка: Монте мюзик

В четири поредни вечери Владимир Ампов-Графа ще пее пред публика от фенове и „греещи човечета“ на стадион (парк-център) „Юнак“ в София.

Днес е първата от срещите с публиката на открито под наслов "Ти грееш!".
Във всяка една от тях ще „подгряват“ певци от популярния телевизионен формат, в който Графа е треньор.
Тази вечер на сцената ще излезе Тино. В сряда очакваме Елена Сиракова и Александър Славчев. Алекс Георгиев ще пее на 16 юли, а в последната вечер, на 17 юли, ще чуем Атанас Кателиев и Йоана Сашова.

През последните дни в социалните мрежи Графа и последователите му подгряват за концертите с видеа с „греещи човечета“, които изпълнителят публикува. Идеята за изработката им идва с новата песен „Ти грееш“ и изискването събитията да се провеждат на 50% заетост от капацитета им. Посланието е, че не трябва да забравяме, че животът продължава и от нас зависи да открием и съхраним щастието в него.

„Греещите човечета“ са симпатична част от противоепидемичните мерки, които организаторите са предприели, за да осигурят спокойствието на посетителите.

Датите са четири, а не три, както беше първоначалното намерение, за да няма струпвания. Осигурени са дезинфектанти, потоците на движение са регулирани и на публиката ѝ остава само да се наслаждава на песните на любимия си изпълнител.

Програмата е нова, включва последните му песни и най-големите хитове през годините.

След София Графа продължава с концерти в летните театри във Велико Търново и Варна съответно на 22 и 26 юли. В Античен театър Пловдив шоуто ще е на 30 юли, а на сцената на Летния театър в Бургас Графа ще пее на 3 август.

Катя Василева разговаря с Графа в деня на първия концерт.
Чуйте.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна