Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Натоварен трафик в района на булевард "България" в София

Бул. "България"
Снимка: Архив

Натоварен е трафикът в района на булевард "България" в София - от булевард "Тодор Каблешков" до Околовръстния път, заради ремонт на дясното платно.

До 10 дни трябва да завърши рехабилитацията на бул. „България“ в участъка от бул. „Гоце Делчев“ до бул. „Т. Каблешков“. В момента в лявото пътно платно се изпълнява хидроизолация на подлезите и започва поставянето на метална мрежа. Заместник-кметът по транспорт Кристиян Кръстев призова да бъдат използвани обходни маршрути:

"Алтернативите, които в момента препоръчвам, е на бул."Цар Борис", Черни връх, и, съответно, вътре в кварталите да се използват от източна страна на бул."България", бул."Петко Тодоров" и "Хенрих Ибсен", а във вътрешната страна на "Красно село", "Борово", "Манастирски ливади", "Бъкстон" и "Павлово" , съответно да се насочат към бул."Цар Борис Трети", но също така и да се използва бул."Бъкстон", "Генерал Стефан Тошев", "Дойрян" и съответно придвижване към центъра в тази посока. Ако е възможно, участниците в движението да избягват изцяло бул."България" и да се насочат и към "Черни връх".




БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна