Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Седмо издание на Wine & Spirits Fest в Бургас

В петък започва поредното седмо издание на Wine & Spirits Fest Burgas, което ще се проведе в експоцентър "Флора". Неговите посетители ще могат да дегустират от изложените напитки, да договорят търговски условия за разпространение или да си закупят продукти на място на доставна цена.

През годините Wine & Spirits Fest Burgas се утвърди като форум, който насърчава към избор на качествени вина и спиртни напитки, изграждайки критерии, по които потребителите да търсят и консумират най-доброто от българските и чуждестранните производители в бранша.

Престижът на родното винопроизводство тази година ще защитават едни от най-утвърдените български производители: За разнообразието и пъстротата на фестивала ще допринесат участници със свое производство сирена с трюфели, трюфели, екзотични пикантни сладка, пюрета и разядки.

"Тази година Wine & Spirits Fest Burgas  чества розето и ви очаква в най-розовото ви настроение. Заповядайте да се разхладим, развеселим и разсеем в компанията на най-добрите вина!", казват организаторите.

Входът за събитието е с билети. 

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна