Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Уволниха Ивайло Петев от Ягелония

| обновено на 31.07.20 в 12:51
Ивайло Петев вече не е треньор на полския Ягелония
Снимка: Архив

Бившият национален селекционер Ивайло Петев остана без работа. 

След като водии осем месеца полския Ягелония (Бялисток), вчера той е бил уволнен от президента на клуба Цезари Кулеша, съобщи официалният сайт на клуба.

 Петев пое Ягелония в края на 2019 година, като успя да го спаси от изпадане и да го класира на осмото място. Въпреки това обаче шефът на клуба не е бил доволен от играта и е решил да се раздели с българския специалист, който имаше договор до лятото на 2021 година.

"Бих искал да благодаря на всички за съвместната работа, за да ни донесат най-добри резултати. От първия до последния ден от престоя ми в Бялисток можех да разчитам на помощ. Не така си представях пролетния полусезон, но това е животът, това е топката. Пожелавам на цялата Ягелония, властите, треньорите, играчите и феновете всичко най-добро и успех. Бих искал специално да благодаря на моите играчи за съдействието, за завръщането в играта след карантина. Това не беше лесна ситуация за никой от нас, но няколко пъти проявиха голяма решителност и воля за борба", заяви треньорът Ивайло Петев в края на работата си с Ягелония. 



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени