Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирват безследно изчезнал 43-годишен мъж от Дупница

Изчезналият Янек Миланов

43-годишен мъж от Дупница е обявен за общодържавно издирване, след като негов роднина на 1 август е подал сигнал в Районното управление, че от 31 юли няма връзка с него и той е в неизвестност.

Полицията е предприела издирвателни действия, в града вървят най-различни коментари за изчезването му.

Районното управление в Дупница продължава да работи активно по установяването на Янек Миланов, който работи в чужбина, а  по време на отпуските си се завръща в родния град, казват от областната дирекция на полицията. В полицията няма постъпили сигнали за отправяни заплахи към него.

За времето от 2019 до 2020 г. той е подавал 2 сигнала в РУ Дупница за посегателство спрямо автомобила му – за счупено странично огледало и за надраскана врата. Съседи на издирвания  коментират, че мъжът от дълги години живее и работи във Франция.

В петък докарал мебели да дообзаведе апартамента си. Има брат, но и той е в чужбина, от години работи в Англия.

Мъжът изчезнал от паркинга, колата му е пред входа на блока. Говорителят на областната дирекция на полицията в Кюстендил Катя Табачка:

„Той се издирва, на място са събрани информации, снети при разпити на лица, които са имали контакти с него, проверени са видеокамери и активно се работи по установяването на местонахождението му“.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени