Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рони Ромеро и Intelligent Music Project с концерт на Античния театър

Очаквайте Рони Ромеро на живо от Шесто студио на Радио Пловдив, ще предаваме разговора и във фейсбук

Уникалният вокалист на Rainbow Рони Ромеро и Intelligent Music Project ще взривят тази вечер Античен театър-Пловдив. Концертът е от 21 часа, а в него Ромеро ще изпълни хитовете на Intelligent Music Project, на които автор и продуцент е д-р Милен Врабевски. Той включва песни от албумите “Sorcery Inside”, а също и “Life Motion”.

На сцената с Рони Ромеро ще излязат и едни от най-добрите български музиканти - Стоян Янкулов – Стунджи, Бисер Иванов, Боби Косатката, Иво Стефанов, Ивайло Звездомиров, Славин Славчев, Лина Никол и Самуел Ефтимов.

„Деца до 14 години ще бъдат пускани безплатно на концерта, защото вкус се възпитава. А ние смятаме, че като достойна алтернатива на чалгизацията, е добре да се чуят нашите музикални послания, с които имаме много какво да кажем. Искам хората да усетят тръпката от едно искрено изпълнение, което има за цел не просто да даде едно добро доказателство за силата на  развлекателния жанр, а да ни накара да мислим – дали правим достатъчно за хората около нас, без да очакваме благодарност“, каза доктор Милен Врабевски.

В 16 часа Рони Ромеро ще гостува на живо в ефира на Радио Пловдив и ще сподели емоциите, които изживява часове преди да се качи на сцената на Античния театър.

Рони Ромеро ще гостува в Радио Пловдив. Очаквайте интервю на живо с него след новините в 16.00 часа. Освен да го слушате на нашите честоти и в интернет, ще може и да го гледате и във фесбук.



Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени