Eмисия новини
от 09.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Студенти публикуват в подкаст дискусии и мнения на "децата на 90-те"

Снимка: 90's Kids Podcast

Как родените преди 25-30 години виждат света около себе си? Ако не сте си задавали въпроса – защото нямате такива хора около вас или защото вие сте по-далеч от тази възраст, ще ви бъде любопитно да надникнете в подкаста 90's Kids Podcast.

Младите хора, които поддържат и зареждат въпросния канал, го представят така: Децата на 90-те със свое място за изява – от лични истории до обществени теми, свързани с култура, народопсихология и политика.

Наистина темите са най-различни – от социално до екзистенциални: емоциите, егото, промените във възгледите, потвърди в студиото на Радио София Владимир Станков, студент по психология в Лондон.

„В началото беше доста непрофесионално, в домашни (по-точно гаражни) условия, бутахме се пред един микрофон Присъединиха се още, инвестирахме в техника. И от епизод в епизод се развивахме“, допълни Александър Преславски, студент по медицина в София.

Владимир Станков и Александър Преславски са родени в края на 90-те, през 1999-а. За подкаста си са се спрели са се на Ютюб канала, защото са забелязали, че видеофоратът събира повече зрителското внимание на интернет потребителите.

Чуйте гостуването им и ако сте заинтригувани ги вижте тук.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна