Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На 17 септември в Интер Експо Център

30 лектори в кариерния "Кошер", който ще се провежда и онлайн

Снимка: Тук-Там

Второто издание на Тук-Там Кошер ще се проведе на 17 септември в Интер Експо Център и онлайн едновременно, за да се включат и българите намиращи се в чужбина, съобщиха за Радио София организаторите.

Събитието дава възможности за професионално развитие, създаване на полезни контакти, придобиване на нови знания и умения, както и достъп до най-интересните бизнеси и личности и до най-актуалната информация за живота в България.

Програмата предвижда лекции, дискусионни панели и истории от практиката обединени под мотото “Стигни далеч, остани близо”.

Семинарната програма, както и гости, лектори и компании ще покажат как, буквално и преносно, човек може да стигне далеч, но да остане информиран и ангажиран с България независимо къде се намира.

„Кошерът“ става нещо повече от събитие за намиране на нова и по-интересна работа. В понятието кариерно развитие вече се включва и умението и възможността да се учиш от грешките в практиката на другите, обясни Костадин Николов от сдружение "Тук-Там".

Ще бъдат обособени 7 зони, ще участват около 30 лектори, сред които и генералният директор на БНР, мениджъри, писатели, готвачи, ултрамаратонец.

Достъпът до събитието е безплатен като се изисква задължителна предварителна регистрация, която може да направите дори на 17 септември.

БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна