Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Мисис Бургас 2020 - София Мазуренко вече се чувства бургазлийка

Бургас вече има своята най-красива омъжена жена за 2020-та година! Честта да носи короната през следващата една годна се падна на София Мазуренко от Украйна. БНР - Бургас също избра своята най-красива бургазлийка и това е първата подгласничка на победителката Мария Вълчева. Десислава Тишева пък е втората подгласничка на мисис Бургас и лице на публиката.

И трите дами, все още подвластни на емоциите, както вече стана традиция, гостуваха в предаването "Ева в неделя" на БНР - Бургас. Момичетата се справили за около една седмица репетиции,  преди конкурса. "Не е лесно, трябва да знаеш къде да ходиш, как да гледаш, ние всичко правихме за първи път", споделиха красавиците. Всяка една от тях има семейство и различна от модния подиум професия.

Въпреки, че е от Украйна, мисис Бургас София Мазуренко ни сподели, че усеща себе си бургазлийка на 100%.

"Това, че хората ме признаха за мен е голяма отговорност и се надявам, че ще се справя с тази корона, ще направя всичко възможно. Имам вече някои планове. На 29-ти септември ще участвам в дискусия за репродуктивната система - "Майка в бъдеще" се казва. Там ще участвам и като лектор, ще разкажа какво жените могат да правят за своето здраве и репродуктивната система. След това, на 30-ти септември ще участвам и в благотворителен бал на същата тема. Там се събират пари за хората, които искат да имат деца, за да направят ин витро процедура. Ще направя и безплатна пилатес тренировка по време на спортния уикенд в края на септември", сподели София Мазуренко

Всяка една от трите омъжени дами ще има своя мисия през годината. Освен, че ще се включват в различни благотворителни мероприятия, като цяло очакват животът им да стане по-динамичен. А носителката на титлата Мисис Бургас ще участва и в националния конкурс за най-красива омъжена българка, който ще се проведе в София.

Интервюто с трите красиви дами - София Мазуренко, Мария Вълчева и Десислава Тишева можете да чуете в звуковия файл.
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!