Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отражението на ковид кризата върху електронната търговия, обсъждат на специализиран форум

Снимка: Ани Петрова

Кризата, свързана с коронавируса, и отражението ѝ върху електронната търговия, обсъжда петото издание на специализирания форум eCommerce Summit.

Ще бъдат обсъдени актуалните тенденции за автоматизиране на бизнеса и по-доброто му управление.

Търговията в електронен вариант и генерирането на продажби в интернет стават все по-актуални на фона на физическите ограничения за пазаруването, наложени от пандемията и пред евентуални подобни сценарии в бъдеще, посочват организаторите.

Данните от пролетта на тази година недвусмислено показват, че търговците, които продават онлайн, са компенсирали с електронни продажби част от спада заради затварянето на физическите им магазини.

Форумът ще срещне специалисти от сектора на електронната търговия в България, които ще споделят опитите в привличането и задържането на клиенти.

Участниците ще имат възможността да се запознаят с актуални данни, тенденции и прогнози за електронната търговия у нас и в Европа и очакванията за 2021 година.

Ще бъдат разгледани и конкретни практически казуси като управлението на върнати тетрадки, ще бъдат представени и добри примери за български онлайн магазини с продажби и доставки на международните пазари.





Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна