Eмисия новини
от 17.00 часа
Българско национално радио © 2020 Всички права са запазени

Изложението Стройко се провежда за 53-ти път

Снимка: БТА

Covid кризата промени всеки аспект на живота от личните емоции до строителството и архитектурните решения. Дигитализацията ускори своя ход, а климатичната криза изисква нов подход към строителството и търсене на нови енергоспестяващи и щадящи природата решения.

Всички тези тенденции ще намерят своето място на изложението Стройко, което ще се проведе за 53-ти пореден път в София от 21 до 25 октомври в НДК.

Освен това изложението отваря перспективи за договаряне, продажби и контакти с бъдещи клиенти, както и връзка с крайния потребител.

Предлаганите стоки, продукти и услуги обхващат целия спектър в бранша – от проучване, проектиране и инвестиране, през груб строеж, довършителни дейности и обзавеждане, до най-дребни детайли от интериора, екстериора и ландшафта. Изложението се фокусира върху всички иновации за хармонично взаимодействие между хората и техните жилища, представяйки един пълен цикъл на устойчиво живеене в хармония със зелените технологии и иновации. 

При какви условия ще се проведе тазгодишното изложение, разказва управителят на Стройко Маргарита Николова.


Новините на БНР - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
Още от