Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Вторият сезон на сериала “Мандалорецът” ще започне на 30 октомври

Снимка: facebook.com/themandaloriannet

"Във втория сезон на „Междузвездни войни“ се вижда, че Disney искат да се възползват от носталгията по първия сезон, защото тя носи повече финансови успехи, но това може да издържи до едни момент,  затова ще видим какво ще ни предложи сега вторият сезон“, разказа в „Преди всички“ Весела Дринова от “Операция кино“ за втория сезон на “Мандалорецът” - красив и успешен реверанс към феновете на “Междузвездни войни”.

„Първият сезон постигна успех сред феновете, доста го харесват, но има и доста хора, които искат да се случи нещо по различно. Във втория сезон ще се появят отново герои, които вече познаваме, но аз се надявам да има и малко повече развитие и изненади. Детето или „бебето Йода“, колкото и да е сладко, и самият главен герой - Мандалориан, колкото и да е готин герой и добре изпълнен, но има нужда от повече развитие", каза Дринова и добави:

"Истината е, че "Star Wars" вселена може да понесе още много истории, но всичко зависи от това как ще се развият героите. ... Магията на тези сериали е, че в тях има семейна история, макар и на много нетипично семейство..."

Вторият сезон на сериала “Мандалорецът”/The Mandalorian ще започне на 30 октомври, а вече има и първия трейлър за него.

Още по темата можете да чуете от звуковия файл.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!