Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В Ювентус чакат резултатите от теста на Роналдо

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ювентус очаква резултата от последния тест на Кристиано Роналдо за Covid-19 и след това ще стане ясно дали звездата ще може да вземе участие в утрешния мач от Шампионска лига срещу Барселона. Роналдо даде положителен тест за коронавирус по-рано този месец и е под карантина в дома си в Торино.

"Очакваме резултата от теста на Роналдо, може би ще излезе тази вечер. След това ще преценим. В момента няма яснота. Надявам се да мога да разчитам на него, макар че не е играл от 15 дни и ще бъде трудно", коментира старши треньорът на Ювентус Андреа Пирло на пресконференцията преди мача.

Извън състава е капитанът Джорджо Киелини, който лекува контузия, а под въпрос е вторият капитан Леонардо Бонучи, който също получи травма в последния мач на Юве срещу Верона.

"Ще разчитам само на играчи, които са готови да се раздадат на 100 процента. Този мач с Барселона не е решаващ, но ние го чакаме с нетърпение. Барселона е силен отбор, там играят велики играчи. Меси е топиграч, излизал съм много пъти срещу него като футболист, а утре за първи път ще го срещна като треньор",  каза още Пирло.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна