Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Черен петък 2020 по време на пандемия - Какво ще е различното?

Едно от най-очакваните събития на годината наближава! През 2020 г. официалният Черен петък е на 27 ноември в САЩ, но любителите на шопинга в България се радват на нарастващи намаления, отстъпки и промоции през целия месец ноември в зависимост от периода на есенните промоции на техните любими брандов и онлайн магазини.

Covid-19 пандемията през тази година промени не само начина, по който общуваме и се държим в ежедневието, но измени и начина, по който пазаруваме. Дори върлите поддръжници на пазаруването на място в търговските центрове се обърнаха към онлайн пазаруването и се убедиха в удобството, което всъщност представлява. Всичко идва до вратата ти, ако нещо не ти хареса, имаш цели 14 дни да го върнеш (*с изключение на някои продукти и услуги) , а едно от най-големите предимства е, че можем да разглеждаме с часове и да сравняваме предложенията в няколко магазина от удобството на хола.

Черен петък 2020 ще е най-грандиозният “петък”, тъй като много търговци, които не са залагали преди на онлайн пазаруването, ще се включат със своите промоционални предложения, давайки възможност на потребителите не само да се възползват от специални цени, но и да открият нови любими брандове. Накратко казано - Все повече онлайн и всички онлайн ще ги има в специалната страница на VsichkiOferti.bg за Черен петък 2020.

Непосредствено след уикенда на Черен петък 2020, ни очакват помоциите на Кибер понеделник, които са по-малко на брой, но в никакъв случай не отстъпват на Black Friday предложенията като атрактивност.

Всеки ноември от 2015 г. насам сайтът VsichkiOferti.bg събира на едно място едни от най-големите и известни брандове и онлайн магазини, публикувайки техните специални промоции за Черен петък. И през 2020 г. онлайн “брошурата”с всички Black Friday промоции отново ще бъде първото място, на което трябва да проверим, за да разберем кой магазин има промоция, кога започва тя и докога продължава.

Страницата за Черен петък 2020 във VsichkiOferti.bg започва да се обновява с нови промоции всеки ден от средата на месец ноември.

В случай, че не успеете да се възпозлвате от Black Friday 2020 предложенията, можете да следите промоциите в най-големите онлайн и офлайн магазини през цялата година във VsichkiPromocii.bg

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна