Eмисия новини
от 21.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Артета притеснен от изтичането на информация от Арсенал

Микел Артета
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Мениджърът на Арсенал - Микел Артета заяви, че е притеснен от изтичането на информация от клуба пред медиите, след като сблъсък между играчи по време на тренировките бе описан от журналистите с май-малки подробности. Британските медии съобщиха, че защитникът Давид Луис и полузащитникът Дани Себайос са се сбили на тренировка по-рано тази седмица, като Луис е имал дори кръв, след като е ударил Себайос в лицето.

Докато испанецът написа в Туитър, че историята е "фалшива", Артета каза, че инцидентът е преодолян, но по-голямата загриженост на испанския специалист е как историята е изтекла в медиите.

"Не ми харесва фактът, че този инцидент изобщо се появи в медиите", каза Артета преди мача от Висшата лига по футбол в неделя срещу Лийдс.

"Ще разбера откъде идва и ако случаят е такъв, това е напълно в разрез с това, което очаквам един от друг, от поверителността, от която се нуждаем. Ще има последствия. Това е контактен спорт. Тренировките са много тежки и проблеми се случват много пъти", добави Артета.

Себайос, който играе в тима под наем от Реал Мадрид за втори сезон, е участвал в разправия с негов съотборник и преди, когато се сблъска с Еди Нкетия по време на загрявката преди мача срещу Фулъм през септември.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна