Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Федерацията по художествена гимнастика подписа нов 3-годишен договор със световен козметичен гигант

Българската федерация по художествена гимнастика подписа нов 3-годишен договор със световния козметичен гигант LOREAL.

Ето какво написаха от БФХГ на официалната си страница в социалните мрежи:

„След силните емоции и преживявания от завършилото Европейско първенство преди дни, днес долетя още една прекрасна новина за БФХГ!

Световният гигант в козметиката LOREAL подписа нов 3-годишен договор с БФХГ!

Нашите момичета са притегателна сила за спонсорите със своите успехи и популярност в България и света! Можем само да сме щастливи, че в тези трудни времена има фирми и бизнесмени, които изключително ценят труда, успехите и красотата на “златните ни момичета”!

“Изключително съм щастлива за подписания нов 3-годишен договор със световната марка LOREAL. За нас това е от огромно значение, защото спортът в целия свят съществува благодарение и на спонсорите. Партньорите ни са много доволни от нас и ни предложиха нови три години спонсорство. Днес е щастлив ден за българската художествена гимнастика, защото след европейското във връзка с мен влезе още една чуждестранна фирма, която има желание да ни бъде партньор. Радвам се, че работата ни и успехите ни са забелязани не само у нас, но и по света!”

Благодарим на LOREAL за подкрепата към нашия спорт и за твърдата им убеденост, че красотата е нещо, което всъщност е в пътя, в трудолюбието, в усилието, и най - вече в сърцата на големите хора!“


БНР подкасти:

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени