Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Станислав Генчев се надява на победа в Белгия

Станислав Генчев
Снимка: ЕПА/БГНЕС

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки и без победа", заяви треньорът на Лудогорец Станислав Генчев на летището преди заминаването за Белгия. 

В четвъртък от 19:55 часа българските шампиони излизат срещу Антверп в петия кръг от турнира Лига Европа. Разградчани са извън сметките за класиране, тъй като са последни без спечелена точка.

"При всички положения е по-добро състоянието на отбора. Особено след принудителната пауза на доста футболисти, вече имаме два официални мача зад гърба си. Аз се надявам играчите да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре", добави временният треньор на Лудогорец.

На въпрос въпрос дали има нови проблеми в тима, Генчев отговори: "Хубавото е, че Сантана се завърна в отбора, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е единствената промяна в сравнение с групата от мача срещу Тотнъм в Лондон".

"Антверп неслучайно има 9 точки. Изключително добър отбор. Отбор, който три години играе по един и същи начин. Има изграден стил на игра и много добър синхрон между футболистите. Но и те имат своите слабости. За мен обаче е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице", завърши младият специалист преди отпътуването за Антверпен.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени