Eмисия новини
от 15.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

В нов моноспектакъл

Михаил Билалов припомня времето, когато момчетата си лягаха с пистолет под възглавницата

Снимка: ndk.bg

След култовата си роля на Джаро в тв сериала "Под прикритие" Михаил Билалов се превъплащава в нов ексцентричен герой от ъндърграунда.

С голямата си уста, черното си чувство за хумор и в компанията на личния си оркестър той минава като товарен влак през спомените за 90-те, за да се блъсне челно в днешните проблеми на улицата.

На какво е заприличала сегашната престъпност? Как ще се отрази политическата коректност и третият пол на престъпния свят? Защо е хубаво, че в подземния бизнес не се раздават оскари? Какви са невероятните мъки, които търпи един богаташ? Как се издържа с четири бивши съпруги? Защо днешните мъже са заприличали на абсолютни женчовци? Къде изчезна добрият стар секс? Може ли Еди Редмейн и Бенедикт Къмбърбач да са новите секс символи и как ще заместят Брандо и Пачино в един нов мафиотски филм?

"Сега момчетата си лягат с нощен крем за лице, а навремето си лягахме с пистолет под възглавницата. Накъде отива този свят, мамка му?" - се пита героят на Билалов в комедийния моноспектакъл „БУМ-БУМ. Малка нощна музика за мафиот и оркестър“.

Ролята на оркестъра е поверена на „Ангел Заберски бенд“. 

Премиерата е на 4 декември от 20 ч. в зала 3 на НДК.
Автор е Ваня Николова. Режисьор – Лиза Шопова.

Специално за връзката между мафията за джаза, за актуалния сценарий и за образа на Билалов, както и за добрите музиканти в бенда Катя Василева разговаря с Ангел Заберски. А музикантът не скрива щастието си от възможността да работи в интелигентна професионална среда.

Чуйте.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна