Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Утре пускат билетите за мача Джошуа – Пулев

Билетите дза мача между световният шампион по бокс в тежка категория Антани Джошуа и претендента Кубрат Пулев ще бъдат пуснати в продажба утре (4 декември). Те могат да бъдат закупени чрез сайтовете www.axs.com и www.stubhub.co.uk.и ще са с цени 100, 200, 300, 500 и 1000 паунда за ВИП местата.

Мениджърската агенция на Джошуа - “Мачрум”, официално потвърди, че 1000 привърженика ще гледат на живо битката между двамата боксьори, която ще се проведе 12 декември (събота) в “Арена Уембли”.

Ще бъдат въведени строги изисквания и мерки за безопасност, за да се предотврати разпространението на COVID-19. Сред мерките е заложено и изискването, че в залата няма да бъдат допускани хора, които са имали положителен тест за COVID-19 две седмици преди събитието. Присъстващите ще трябва да посочват номера на личната си карта и адреса си на входа, а също и да носят маски.

“Не мога да ви опиша колко съм щастлив да видя феновете да се връщат в залите за нашите боксови събития“, заяви Еди Хърн, управляващ директор на “Мачрум”. - +Екипът ни свърши невероятна работа през последните 10 месеца. Ние живеем и дишаме чрез енергията и атмосферата, които създава публиката. Страхотно е, че зрителите могат да се върнат за битката на Ей Джей, който през последните няколко години счупи всякакви рекорди за посещаемост в Обединеното кралство и извън него. Това е много позитивен ход за бокса и целия свят. Добре дошли обратно!”


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!