Eмисия новини
от часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Локо (Сф) падна в Созопол, треньорът пое вината

Снимка: архив БНР

Локомотив София загуби гостуването си на Созопол с 0:2 в 16-ия кръг на Втора футболна лига и пропусна възможността да оглави класирането.

Старши треньорът на столичани Иван Колев беше видимо разочарован от поражението, но пое изцяло вината за лошия резултат.

"Загубихме трети мач от първенството, имаме и още две равенства, но все срещу отбори, които тотално надиграваме. Трябва да погледна към себе си и да поема вината, защото когато нещата се повтарят, явно и аз не съм си извел поуките. Затова поемам отговорността", коментира Колев.

"Созопол отправи три удара и ни вкара два гола. Ние имахме 4-5 прекрасни възможности, но не успяхме да вкараме. Убеден съм, че състезателите са искали да отбележат, но не се получи. Затова и не искам да ги обвинявам", каза специалистът. "Има неща, които се повтарят трайно. Пропуските са хронични, но и трудно могат да се приемат голове, които получаваме след центрирания в средата на защитата ни", допълни той.

Колев подчерта, че никой в Локомотив не мисли за зимната пауза, а вниманието е насочено към предстоящия последен мач от есенния полусезон срещу Лудогорец-2.

Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна