Eмисия новини
от 07.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пожелаваме си добри времена с тесте карти

Снимка: gobox.bg

Творческа агенция създаде безплатни карти с различни идеи, подобряващи настроението и ежедневието ни.

Под мотото „Играй с доброто и продължи напред през 2021 г.“ картите мотивират хората да живеят по-здравословно, да бъдат по-усмихнати и по-добри към другите.

С картите можете да зарадвате себе си, близки, приятели, колеги, познати и непознати като изпълните предизвикателствата в тях и предадете доброто нататък.

Двайсет карти плюс един жокер ви предизвикват в офиса или дома. „Кажи „Благодаря“ 10 пъти в следващите 10 дни и „Извинявай“ поне веднъж“, „Направи въздушни прегръдки на колегите си“ и „Вземи цвете за всяка дама или бира за всеки мъж на етажа“ са част от посланията за по-добри работни взаимоотношения, а „Осинови куче, мече, кошер или направи дарение на организация, която се грижи за животните и природата“, „Направи закуска на семейството си, която не си правил досега“, „Посади дръвче до твоя дом“, „Обаждай се без причина на трима приятели всеки месец“ развеселяват и подтикват към  добрини.

Всеки може да изтегли безплатна дигитална версия на тестето с карти, както и да сподели Good Times Ahead с приятели или колеги.

Петър Бояджиев разказва за картите: „Знаем през какво преминахме всички през 2020 г. и искахме да дадем нещо на хората, което да ги накара да се усмихнат и да им донесе надежда и добро настроение, независимо как ще работят през 2020 г. – дали от вкъщи или в офисите.

Картите са един символ на нашето пожелание към всички хора и в България, и извън нея да предадат доброто нататък. Идеята на картите е да направят нещо добро за себе си и за околните, и ако желаят да споделят доброто и да го предадат нататък. В крайна сметка само заедно можем да преодолеем трудностите.“

Заради засиления интерес организаторите вече започнаха създаването и на физически карти, с които да зарадват повече хора.


Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени