Eмисия новини
от 18.00 часа
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Наско от БТР: Сигурен съм, че макар и трудно, ще се върнем към нормалното

Атанас Пенев
Снимка: БГНЕС

Атанас Пенев или просто Наско от БТР е един от известните имена в шоубизнеса, които празнуват днес. 

Във времето, в което концертите с публика са невъзможни, БТР работят по новите си идеи, каза именикът пред Радио София:

“Когато не можем да концертираме, можем да вършим други неща. Готвим нов материал и то доста усилено. Все още сме на ранен етап, избистряме идеите. Хубавото е, че имаме достатъчно песни, за да направим цял албум, но ни предстои много работа. Така че има време. В последните години не си постаяме краен срок, защото никога не успяваме да го спазим. Най-важното е ние да сме доволни, защото винаги, когато сме работили по този начин, накрая и хората го харесват,” разказа изпълнителят. .

Сцената много липсва на музикантите от БТР, но те не се отказват от намеренията си да осъществят проваленото европейско турне още това лято, ако условията позволяват. Надяват се, че дори след година-две отлагане ще се реализира и ново пътуване до Съединените щати.

Сега надеждите са, че ситуацията ще се възстанови след отминаване на пандемията, хората да се успокоят и да се почувстват сигурни, и здравно, и финансово.

“Дори да отнеме повече време, аз съм сигурен, че ще се върнем към предишните си условия на живот и на работа. Това ще върне отново усмивките по лицата на хората,” вярва Атанас Пенев. 

Чуйте интервюто на Лили Големинова с Атанас Пенев. 
Новините на БНР – във Facebook, Instagram, Viber, YouTube и Telegram.


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Горещи теми

Войната в Украйна

Най-четени